بیشتر امور در دولت روحانی رنگ شعار داشت تا عمل/ دولت رئیسی، بر مبنای شایستهسالاری از توانمندان بل
حاج بارانی درازهی در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی میارجل گفت: بلوچستان به هر حال عقبماندگیهای خاص خودش را دارد اما در این هشت سال هم هرجایی را که مشاهده میکنیم هیچ کاری برای بلوچستان انجام نشده است و بیشتر امور در دولت روحانی بیشتر رنگ شعار داشت تا عمل و ما از دولت دکتر رئیسی انتظار داریم که توجه ویژه ای به استان سیستان و بلوچستان داشته باشند.
وی ادامه داد: به خاطر آن عقب ماندگی های موجود، همچنان بلوچستان پیشرفت آن چنانی که باید داشته باشد را ندارد و دولت آقای رییسی نیز همانطور که خودشان شعار عمل را دادند با همان صداقت و صراحت معروف شان، شعارهای شان را نیز به منصه ظهور برسانند.
بارانی درازهی افزود: ما میگوییم که دولت باید بر مبنای شایستهسالاری از فعالان بلوچ و توانمندان بلوچستان استفاده کند و این باند و باند بازی ها آنطور که کل کشور و علی الخصوص استان ما را آزار داده و فرصتی شده است تا افراد ناتوان بر اساس حزب و حزب گرایی بیایند و مسئولیت بگیرند، بالکل جمع آوری شود.
وی در ادامه با اشاره به بی توجهی دولت روحانی به بلوچهایی که با وجود شایستگی های بسیار مورد بیمهری قرار گرفته اند، از دولت رییسی درخواست کرد: انتظار ما این است که بدون در نظر گرفتن جناح و جناح بازی و بر مبنای شایستهسالاری از این توان مندان بلوچ استفاده بشود و آنچه که لازم است توجه ویژه به استان است و باید در زمینه های عمرانی، بهداشتی و ... کارهای زیادی برای مردم این دیار انجام شود.
رییس شورای سراوان توضیح داد: شما چند وقت پیش همان جایی که برخی از چهره های نظامی رفته بود را دیدید که انگار تا به الان پای هیچ مسئول و فرد دولتی به آنجا نرسیده بود، در حالی که همه اینها از پیکره همین نظام هستند و دولت باید خودش به سراغ آنها برود وگرنه آنها تا آخر عمرشان هم به سراغ دولت نمیتوانند بروند و دولت باید بیاید و مشکلات مردم بلوچستان را که کاملاً مشخص است، حتی در دور افتاده ترین نقطه از کشور، شناسایی کند و برای حل آن تمام توان خود را بگذارد.
وی در انتها افزود: مردم در واقع امیدوار هستند که در دولت آقای رئیسی اتفاقات خوبی برای بلوچستان بیفتد و انشاءالله بلوچستان نیز با استقرار دولت وی، از خدمات عادلانه نظام برخوردار شوند.


نظرات کاربران