به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میار جل؛ وضعیت اسفناک پیاده رو ها و معابر شهر بمپور باعث به وجود آمدن نگرانی های متعددی برای شهروندان این شهر شده است .
مردم میگویند با هدف اصلاح پیاده رو های شهر بمپور چندین ماه است که شهرداری اقدام به تخریب معابر اصلی و مرکزی شهر کرده و قرار است در قالب طرح ستاد باز آفرینی این پروژه اجرا و نهایی شود اما با گذشت چند ماه همچنان شاهد توقف این پروژه هستیم. آماده سازی زیر سازی و تسطیح معابر برای اجرای این عملیات از تعهدات شهرداری است که هنوز عمل نشده است .
امیریان مدیر کل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان در این خصوص با اظهار آمادگی مسکن و شهرسازی برای شروع این پروژه در صورت آماده سازی و زیر سازی های معابر توسط شهرداری گفت: مسکن و شهرسازی آماده است در قالب طرح ستاد باز آفرینی و در صورت آغاز عملیات زیر سازی و جدول گزاری معابر توسط شهرداری نسبت به اجرای این پروژه اقدام کند.
محمدیاسین جلالزهی