زبیده جلال وزیر بلوچ تولیدات دفاعی پاکستان گفت: ریمدان نقطه عطف مبادلات تجاری ایران و پاکستان است و سومین گذرگاه رسمی دو کشور بعد از میرجاوه و ریمدان که پیشین است نیز تا دوماه دیگر رسمی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل: دومین گذرگاه رسمی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و پاکستان با حضور مقامات عالی  در مرز رسمی ریمدان _گبد افتتاح و به بهره برداری رسید تا ضمن افزایش مبادلات تجاری و فرهنگی، نقطه مشترک و استراتژیک بندر چابهار ایران و بندر گوادر در پاکستان را بهم متصل کند.

زبیده جلال وزیر تولیدات دفاعی پاکستان در گفت وگو با میار جل اظهار داشت: با شروع بکار  گذرگاه ریمدان _گبد مایه خوشحالی دو ملت بخصوص مردم بلوچستان پاکستان و بلوچستان ایران است که یک قوم در دو کشور و اعضای خویشاوندی در دو طرف مرز دارند.

وی افزود: مهم‌ترین پیام افتتاح امروز معیشت مرزنشینان دو کشور است و تلاش کردیم تا رفت آمدهای دو ملت براساس قانون و تشریفات قانونی انجام شود تا در بحث تردد مردم با مشکل مواجهه نشوند.

جلال در ادامه گفت: امروز را روز تاریخی دو ملت می‌دانم ان شاالله در آینده نزدیک نیز ۴ بازارچه جدید  برای معیشت مرزنشینان بلوچستان که توافقات اولیه آن توسط کشور پاکستان فراهم شده و بزودی نشستی با مسئولان ایرانی برگزار خواهیم کرد، افتتاح خواهیم کرد تا شاهد رونق بیشتری در مرزهای جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران باشیم.

وی پایان خاطرنشان کرد : تا دو ماه آینده مرز پیشین در شهرستان راسک سیستان و بلوچستان نیز به‌عنوان سومین گذرگاه رسمی ایران و پاکستان بعد از میرجاوه و ریمدان در جمع مرزهای رسمی کشور پاکستان و ایران قرار خواهد گرفت تا مبادلات مرزی در دو نقطه پیشی_ ردیگ آغاز شود؛ موتور محرکه پاکستان بندر گوادر و ایران چابهار است و توافق انجام شده بین دو کشور بیش از پنج میلیارد دلار است که در طول سالیان گذشته از یک میلیارد دلار تجاوز نکرده است.

معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار، نیکشهر، دشتیاری، قصرقند و کنارک در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: نگاه مثبت برای توجه به رفاه مرزنشینان با رسمی کردن و افتتاح آن ستودنی است.

وی بیان کرد: نوع مناسبات بین ایران و پاکستان سبب شدتا مرز ریمدان- گبد افتتاح شود و این سبب توسعه گوادر و چابهار و اشتغال مرزداران می‌شود.

منصور کریمدادی