1405/06/13 06:40
میارجل
ایران ت.ک 1401/10/17 06:37 زمان مطالعه: 2 دقیقه بازدید: 270 (0)

یادداشت| به یاد پروفسور محمدنعیم امینی فرد

محسن دامنی در به یاد امینی فرد یادداشتی برای میارجل ارسال کرده است که از نظرشما مخاطبان می گذرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛ محسن دامنی نوشته است: سه سال از آسمانی شدن پروفسور خوش نام بلوچستان می گذرد و یاد و نام نیکش همچنان و بلکه تا سده های آینده و تا همیشه، بر سر زبان های مردم خواهد ماند. چون او مصداق بارز این بیت شعر شیرین حضرت حافظ شیرازی بود که می فرماید:"

 بر سر آنم که گر ز دست بر آید 

دست بکاری بزنم که غصه سر آید

دکتر نعیم؛ مانند حافظ شیرازی بر سر آن بود تا به حد وسع اش از دردها و رنج ها و غصه های مردم سامانش بکاهد و در این عرصه، انصافا آنچنان نیک درخشید و منشا خدمات بیشماری در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشتی، عمرانی و غیره شد که وقتی بنا به فرا رسیدن اجل، به امر و اراده الهی از این دیار فانی کوچید و به سرای جاوید شتافت باز نام و یادش همچنان و بلکه برای همیشه توسط مردم نازنین استان سیستان و بلوچستان و حتی کشور، گرامی داشته می شود.  

پروفسور امینی فرد که خیلی علاقه مند و دوستدار شعرا و عرفا و خصوصا حافظ، مولانای روم، سعدی، فردوسی و ابو سعید ابوالخیر و ... بود نیز در عمل هم عامل به اندرزهای حکیمانه آنان بود و علم را برای عمل فراگرفته بود، همانگونه که ابوسعید می گوید:" 

با علمت اگر عمل برابر گردد 

کام دو جهان تورا میسر گردد

او نیز عالمی با عمل بود و علم و عمل را دو بال برای پرواز بسوی اهداف بلندش که همانا خدمت به جامعه استان و کشورعزیزمان بود می دانست.

همین عالم و عامل بودنش در تمامی حوزه ها، اعم از پزشکی و سیاست ورزی، سبب شد تا نام نیکش بر تارک تاریخ این سامان تا همیشه بدرخشد و از یادها هرگز فراموش نشود.

روحش شاد و نام نیکش تا همیشه ماندگار باد!

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم