1405/06/13 05:33
میارجل
اجتماعی ت.ک 1401/04/11 17:30 زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: 819 (0)

تحقق آرزوی دیرینۀ مردم ساحل‌نشین بلوچستان؛ مستقل شدن دانشکده علوم پزشکی چابهار+فیلم

یکی از خواسته های به‌حق و آرزوی دیرینه مردم شهرهای ساحلی بلوچستان استقلال دانشکده علوم پزشکی چابهار بود که با سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور امروز در چابهار محقق شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛ نماینده مردم چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری و زرآباد در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار میارجل اظهار داشت: سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به جنوب بلوچستان و بازديد از زير ساخت‌های بهداشتی و درمانی شهرستان چابهار فصل جدیدی از خدمت‌رسانی در حوزه بهداشت و درمان به این منطقه است.
معین الدین سعیدی افزود: قابلیت های بالقوه حوزه سواحل مکُران نیازمند توجه ویژه است و این امر در حوزه بهداشت و درمان حتما بصورت مستمر دنبال شود.
وی گفت: یکی از خواسته های مهم و آرزوی دیرینه  مردم شهرهای ساحلی بلوچستان استقلال دانشگاه علوم پزشکی چابهار بود  و به حول قوه الهی و به همت دولت خدمتگزار امروز با سفر وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور به چابهار تحقق پیدا کرد و از ابتدای مرداد ماه سال‌ جاری دانشکده علوم پزشکی چابهار راه اندازی خواهد شد.

 

خبرنگار:منصور کریمدادی

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم