1405/06/13 06:28
میارجل
ایران ت.ک 1402/07/25 14:51 زمان مطالعه: 2 دقیقه بازدید: 13 (0)

صدور مجوز به نام صیادان سواحل مکران به کام ثروتمندان و افراد با نفوذ

پایگاه اطلاع رسانی میارجل: سواحل مکران ۲۴ هزار صیاد دارد که در مجموع ۱۰۰ هزار نفر جامعه صید و صیادی و صنایع وابسته را تشکیل می دهند، مسوولان باید به این جمع بزرگ خدمت شایسته انجام تا شاهد رونق تولید و اشتغال باشیم.

شماری از صیادان شهرستان کنارک در گفت و گو با میارجل و اظهار گلایه شدید از عدم پاسخگویی به مشکلات اظهار داشتند: متاسفانه بیش از ۱۰ و حتی ۲۰ سال در انتظار صدور مجوز قایق و لنج هستند و طی چند مرحله ثبت نام و تکمیل مدارک نموده ولی خبری از صدور مجوز نیست.
سوال اینجاست:

چرا مجوزصید به افراد غیر صیاد داده می‌شود و موجب گلایمندی قشر زحمتکش صیاد است؟

 چرا صیادان غیرواقعی صاحب مجوز باشند و سهمیه سوخت بنزین را به دیگران می‌فروشند؟

آیا می دانید کسی که کار صید بلد نیست و در خانه زیرپتو خوابیده و هیچ سررشته ای هم از کار صید و صیادی ندارند و نمی دانند دریا رفتن چطور است دارای مجوز صید است؟

چرا صیادان واقعی کنارک و سایر نقاط ساحلی از گواتر تا زرآباد(۱۱ بندر صیادی دشنیاری، چابهار، زرآباد و کنارک) علیرغم تحمل سختی‌ها و خرید یک گالن بنزین ۶۰ تا ۷۰ لیتری با قیمت یک میلیون و چهارصد هزار تومان همچنان فاقد مجوز باشند و نتوانند از مزایای مجوز و سوخت یارانه‌ای بهره‌مند باشند.

بیش از ۶ هزار قایق فاقد مجوز منطقه ساحلی بلوچستان تا کی در انتظار صدور مجوز باشند و با سخترین شرایط مشغول کار باشند؟

چرا مسوولان به مشکلات صیادان رسیدگی و پیگیری نمی‌کنند و داد و فریاد انها به جایی نمی رسد واقعا چه کسی پاسخگوی مسائل و مشکلات این قشر محروم است.

منتظر پاسخ مسوولان درخصوص مسائل و مشکلات صیادان هستیم.

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم