1405/04/31 15:34
میارجل
ایران ت.ک 1399/06/05 05:51 زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: 1,015 (0)

روایت ویدئویی میار جل از بانوی بلوچِ مروج کتاب در روستاهای بلوچستان

از سال 96 بصورت داوطلبانه مسئولیت یک کتابخانه را برعهده دارد، می‌گوید افتخار می کند که در امر ترویج کتاب و کتاب خوانی است؛ روایت ویدئویی میار جل از سمیه میهن خواه بانوی مروج کتاب بلوچ را می‌بینید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی میار جل؛ "سمیه میهنخواه" بانوی بلوچ از شهرستان چابهار بخش پلان توانسته است در سال‌های اخیر در امر ترویج کتاب برگزیده  کتاب در استان سیستان و بلوچستان باشد، وی که از یک خانواده روستایی است موفق شده با تلاش و علاقمندی فراوان 400 نفر از مردم روستاها را در امر کتاب‌خوانی عضو کتابخانه کند.

وی از دوران ابتدائی علاقمند به کتاب شده است و در همان مقطع هم عضو کتابخانه بوده است، او با حمایت خانواده توانسته در کارهای فرهنگی و اجتماعی نقش بسزائی را داشته باشد، پای صحبت این بانوی مروج کتاب نشستیم که گزارش ویدئویی آن از نظر می گذرد.

گزارش از منصور کریمدادی

 

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم