واکاوی از ماجرای کسادی بازار لنج سازان کنارکی/ چرا شیلات ورود نمی کند؟+ فیلم
میارجل این بار به سراغ صنعت لنج سازی رفته است که دیر مدتی است خبری از رونق گذشته در آن نیست، واقعاً چرا هیچ سعی و تلاشی برای احیای این صنعت عظیم در جنوب استان نمی شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛ از هفت کارگاه لنج سازی در کنارک، پنج واحدشان فعالیت می کنند در حالی که آنها هم فعالیت پایداری ندارند و در بیشتر موارد با یک دهم ظرفیت خود کار می کنند.
میارجل این بار به سراغ چرایی ماجرای رخوت صنعت لنج سازی در کنارک و کم رونق شدن کارگاه های آن رفته است، ابتدای امر به سراغ یک واحد لنج سازی رفتیم که می توانست 100 کارگر داشته باشد اما نهایتاً 10 کارگر آنجا فعال بودند.
مدیر این واحد لنج سازی از ممنوع بودن لنج سازی توسط شیلات در این استان خبر داد که به همین دلیل تصمیم گرفتیم با مدیر کل شیلات استان نیز در این زمینه گفت و گویی داشته باشیم، در این گزارش با ما همراه باشید.

خبرنگار: حنیفه دهقانی
نظرات کاربران