1405/04/29 00:58
میارجل
ایران ت.ک 1399/03/05 11:14 زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: 654 (0)

۵۲ مورد جدید آزمایشگاهی کرونا

آمار ‌مبتلایان به کووید-۱۹ در سیستان وبلوچستان به ۱۶۰۷ مورد رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان گفت: در ۲۴ساعت گذشته با شناسایی ۵۲ مورد جدید آزمایشگاهی در سطح استان، آمار ‌مبتلایان به کووید-۱۹ به ۱۶۰۷ مورد افزایش یافت.

دکتر هاشمی شهری گفت در حال حاضر ۵۱ نفر از بیماران کووید-۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند و این در حالی است که در هفته های گذشته این تعداد به حدود ۲۰ تا ۳۰ نفر کاهش یافته بود.

وی افزود با وجود اقدامات انجام شده ۸۷ نفر از بیماران کووید مثبت جان خود را از دست داده اند که این واقعیت می تواند نشان دهنده ماهیّت خطرناک این بیماری باشد.

دکتر هاشمی شهری ادامه داد با توجه به پیش بینی های صورت گرفته در زمینه استمرار گردش ویروس در دنیا، حداقل تا ۲ سال آینده، مسئولین امر ادامه تعطیلی فعالیت های اقتصادی و اجتماعی را به صلاح جامعه و مردم نمی دانند.

وی افزود تنها‌نسخه علمی و عملی برای استمرار فعالیت های اقتصادی و اجتماعی و در عین حال حفاظت از جان انسان ها رعایت بهداشت فردی و اجرای مفاد طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی است.

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم