1405/06/13 06:40
میارجل
ایران ت.ک 1401/08/02 14:32 زمان مطالعه: 4 دقیقه بازدید: 2,746 (0)

گزارشی اَسنادی از ابعاد پنهان یک شرکت هواپیمایی که چراغ خاموش از چابهار پرید/ «آساجت» چرا بیس پرواز

آسا جت که قرار بود بیس پروازی خود را به چابهار بیاورد اما اکنون دفتر اصلی اش و همه خدماتش در تهران است، گزارش اَسنادی میارجل از پیدا و پنهان این شرکت از نظر می‌گذرد....

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛ ماجرای آساجت را چابهاری‌ها به خوبی می دانند مخصوصاً آنهایی که منتظر پریدن پروازهایش به مقاصد مختلف کشور از شهر چابهار بودند اما خب مثل اینکه این شرکت هواپیمایی نیز قرار است در زمره نمونه‌های موفق توسعه قرار بگیرد البته برای تهرانی‌ها، نه برای چابهاری‌ها

آساجت چطوری متولد شد

برای دانستن ماجرای کامل آساجت نیاز است به سال 1396 بازگردیم، در یکی از روزهای معمولاً سرد برای بیشتر ایرانی ها اما خنک و دلپذیر برای چابهاری ها، این شرکت به ثبت در "اداره ثبت شرکتها و مالکیت های صنعتی و معنوی منطقه آزاد چابهار" رسید؛ طبق اساسنامه اولیه شرکت که در روز ششم دی ماه آن سال ثبت شده، انتظار می رفت این شرکت قسمتی از باند فرودگاه بین المللی کنارک را تبدیل به "آشیانه، ساختمان و تأسیسات لازم تعمیر و نگهداری" برای خودش کند.

با این حال هیچ گاه این اتفاق نیفتاد و همیشه نیز صحبت ها از رسیدن سه هواپیمای امبرائری می شد که طی خبری قطعی می دانیم دو فروند از آنها واقعاً تأمین شده‌اند و با اینکه دست دوم هستند اما هواپیماهای سرحالی هستند که به خوبی خواهند توانست به مردم خدمات ارائه کنند، این هواپیماهای جمع و جور اخیراً با 45 صندلی کار خود را آغاز کرده اند و آساجت پروازهای خود را با هواپیماهای امبرائر 145 به مقاصد مختلف انجام داده است.

نکته ای که نباید درباره پروازهای آساجت از آنها غفلت کرد نحوه رسانه ای کردن آنها است، آساجت دو پرواز کرمانشاه و کیش را در بوق و کرنا کرده است اما خبری از انجام پرواز چابهار آن که چهارشنبه هفته جاری نیز بار دیگر انجام خواهد شد، در هیچ رسانه ای وجود ندارد که این خودش می تواند نشانه ای از بی توجهی به چابهاری هایی باشد که سالها این شرکت از نام آنها در جهت گرفتن مجوز تأسیس ایرلاین، استفاده کرده است.

آساجت چابهار یا آساجت تهران؟

دوباره به اصل مطلب بازگردیم، تا اینجا باید متوجه شده باشید که آساجت اساساً در چابهار پایه گذاری شده است و حتی هنوز که هنوز است در سایت های رسمی، مرکز اصلی این شرکت مربوط به چابهار و پاساژ سدس منطقه آزاد است اما بررسی ها نشان می دهد که این شرکت هوایی بر خلاف انتظار چابهاری ها، بیس پروازی خود را به تهران برده است و نه منطقه آزاد چابهار.

حال سوال این است که چطور متوجه این موضوع شدیم، حقیقتش همه چیز از شک و تردید ما طی تماس های مردمی آغاز شد، مردم انتظار شفاف سازی از این شرکت را داشتند و ما نیز تصمیم گرفتیم طی تماسی با مدیرعامل مجموعه آساجت متوجه اصل ماجرا بشویم.در نتیجه با مدیر عامل تماس گرفتیم که جناب وی خلاف تصور ما از پاسخگویی طفره رفت و به دلیل پیگیری های مکرر ما قول داد که بخش بازرگانی مجموعه اش با ما تماس بگیرد، تماسی که تا لحظه نگارش این گزارش، خبری از آن نشده است!

مرگ یک ستاره، تولد دوباره! آساجت کجا رفت

بر اساس بررسی های ما؛ منابع رسمی نشان می داد آساجت چابهار سال گذشته به یک شرکت تازه تأسیس تفویض شده است، آسا جت پردیس، سال گذشته شهریور ماه با عنوانی پر طمطراق در حوزه امور بازرگانی و تولیدی و همچنین صنعت هوایی کشور تأسیس می‌شود و یک ماه بعد آساجت چابهار را صاحب می شود.

معراج وارد گود می شود!

واقعیت ماجرا چیست؟ در واقع این شرکت طبق آگهی های روزنامه منتشر شده، طی سه چهار سال اخیر، دفتر پشتیبانی و هماهنگی خود را به تهران منتقل کرده و از همان ابتدا نیز قرار نبوده است چابهار را بیس خود قرار بدهد و بر اساس منابع آگاه، سهام این شرکت حالا به نحوی در اختیار شرکت هواپیمایی معراج است! و نه شرکت آسا جت پردیس!

شاید برای این موضوع دنبال سند و مدرک باشید، در نتیجه سری به سایت های فروش بلیت هواپیما بزنید، فکر می کنید فروشنده بلیت پروازهای آساجت چه شرکتی است؟ بله! شرکت شهران گشت معراج زیرمجموعه اصلی هواپیمایی معراج؛ در نتیجه هواپیمایی معراج فعلاً صاحب اصلی آساجت با پرنده های امبرائر 145 است، قطب اصلی معراج کجاست؟ فرودگاه بین المللی مهرآباد و امام خمینی، البته قطب دوم معراج نیز فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد و کیش است که با این تفاسیر قطب شدن چابهار برای آساجت احتمالا دور از انتظار است! 

 

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم