1405/06/13 05:52
میارجل
ایران ت.ک 1400/12/17 10:57 زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: 1,772 (0)

گزارش میارجل از خواننده سنتی بلوچستان؛ مسئولان دیگر توجهی به من ندارند/ حتی هنرکارت هم ندارم+ فیلم

این روزها زبیده آزادی حال و روز خوبی ندارند، روزگاری او در کشورهای اروپایی کنسرت بلوچی اجرا می کرد اما حالا بی توجهی مسئولان به او باعث شده است حتی خانه ای برای زندگی نداشته و سلامتی اش نیز در خطر باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛ زبیده آزادی دیگر نایی برای خواندن ندارد اگرچه عشق و علاقه اش به خواندن به او اجازه نمی دهد که دیگر نخواند و وقتی در برابر دوربین میارجل قرار می گیرد یکی از بهترین اجراهای خود را به اجرا می گذارد.

خبرنگار حوزه بانوان میارجل نیز با توجه به مشکلات عدیده این بانوی بلوچ به سراغ او رفته است تا گزارشی از روزگار او که به کنج عزلت رفته و خیلی وقت است  از او کسی خبری ندارد، تهیه کند.

بر اساس این گزارش، زبیده آزادی خواننده زن معروف بلوچ بوده است که روزگاری در کشورهای آسیایی و اروپایی کنسرت اجرا می کرد و حالا دیگر مسئولان توجهی به او ندارند انگار که از اول وجود نداشته است.

در این گزارش ویدئویی همراه ما باشید تا از حال و روز او که با وجود بیماری های عدیده اش به لطف مسئولان فرهنگی نیکشهر حتی هنرکارتش را نیز نگرفته است، مطلع شوید.

 

خبرنگار: حنیفه دهقانی

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم