1405/06/13 05:18
میارجل
ایران زینب کرمی 1403/07/15 04:33 زمان مطالعه: 3 دقیقه بازدید: 73 (0)

جنوب بلوچستان غرق در مظلومیت خرابی جاده‌های نا امن .

تردد در جاده‌های ناامن و پر ترافیک که جنوب استان را به مرکز و شمال آن متصل می‌کند امروز موجب کشتار و محل جان دادن ۴ نفر از عزیزان این عروسی شد .

 

یادداشت میارجل:

 

امروز ویدیویی در فضای رسانه‌ای استان در حال نشر بود که به موجب آن ۴ نفر از عزیزان خانواده‌هایی که در  عمل به سنتی مبارک یعنی ازدواج ، در حال و هوای شادی و سرور از منطقه لاشار به سوی ایرانشهر عازم بودند .

این خانواده‌ها در طی مسیر چه بسیار شادی‌ها و سرور کرده ، چه بسیار کل کشیده و هلهله شادی سر داده‌اند ! چه امیدها که از رساندن دامادشان به منزل عروس و آغاز یک زندگی جدید و مشترک را در دل داشته‌اند اما دریغ از رسیدن به آرزوهایشان و تامین حتی یک امید .

تردد در جاده‌های ناامن و پر ترافیک که جنوب استان را به مرکز و شمال آن متصل می‌کند امروز موجب کشتار و محل جان دادن ۴ نفر از عزیزان این عروسی شد .

در نگاهی به گذشته و ماه‌ و سال‌های پشت سر نیز ، چه بسیار اتفاقات ناگوار مشابه از  پر پر شدن و به خاک و خون نشستن انسان‌هایی را می‌بینیم که همگی به امید انجام کاری و نیل بہ دیدار و یا تحقق آرزویی در این جاده پرکشتار و قتلگاه انسان ها که بر اثر حوادث ناشی از تصادف و واژگونی خودروها و انحراف جاده ای جان

 

باخته و عمر شریف و زندگی شیرین را از دست داده اند . در ماهیت وقوع این حوادث صد البته اگر با عینک انصاف بنگریم مقصران امر را متنوع و متعدد مییابیم .

 

اینجا روی سخنم با رانندگان عزیز خودروهایی است که در رانندگی ناامن آنها اصلی ترین عامل این جان باختگی و مال از دست دادگی این حوادث هستند که اگر قدری احتیاط و رعایت اصول رانندگی و راهنمائی را در سرلوحه کار خویش قرار میدادند اینچنین حوادثی البته که اتفاق نمی افتاد .

 

در نگاه دیگر جا دارد از مسئولان امر در ادارات کل راه جنوب استان و دست اندرکاران کلان کشوری که وظیفه احداث زیرساخت های مطمئن جهت ایاب و ذهاب در مسیرهای استان را بر عهده دارند پرسیده شود که چرا و به چه دلیل چشم بر نواقص امر در امن کردن جاده ها ، تامین کمبودها و احداث زیرساختهای جاده ای را بسته اند ؟

 

اگر کشته های این حوادث از خانواده آنان بود وقوع چنین اتفاق و پرپر شدن عضوی از خانواده خود را چگونه تحمل و بر خود هموار می کردند .

 

از آنان پرسیده شود که اکنون بازماندگان این چهار نفر چگونه شادی کنند ؟ زنان فامیلشان چگونه کل بکشند و هلهله سر دهند ؟ مسئول حوادث جاده ای ناشی از این کاستیها را چه کسی بدانیم که روزانه این گونه شاهد از بین رفتن جوانان این دیار و جان انسانهایی در میانه راههای ناامن جنوب استان هستیم ؟

 

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم