1405/04/25 18:30
میارجل
ایران ت.ک 1399/10/26 12:04 زمان مطالعه: 2 دقیقه بازدید: 1,977 (0)

گفت‌وگوی میار جل با فعال اقتصادی نمونه بلوچستان/ فرشید عیدوزهی: محرومیت و عدم توسعه زیرساخت نشات گ

فرشید عیدوزهی که نامش با ساخت‌وسازهای نمونه بلوچستان و ایده‌های نو برای توسعه عجین است در گفت‌وگویی تفصیلی به میار جل می‌گوید: متاسفانه مشکل امروز ما در بلوچستان محرومیت و عدم توسعه زیرساخت نیست بلکه عدم هم‌افزایی نخبگان و تک فکری است و فعلا با آنچه می‌بینیم قرار نیست درست شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی میار جل؛ فرشید عیدوزهی فعال اقتصادی بلوچستان که به‌خاطر ایده‌های نو‌‌اش در اقتصاد و ساخت و ساز یک سر و گردن از هم‌قطارانش بالاتر است را به گفت‌وگویی ویدیویی دعوت کردیم.

در بخشی از گفت‌وگو‌اش به میار جل می‌گوید: زمانی که ما از توسعه صحبت کنیم اول  باید از هم‌افزایی نخبگان و جلوگیری از تک فکری حرف به میان بیاوریم و بعد به سراغ زیرساخت برویم.

وی می‌افزاید: هم‌افزایی نخبگان توسعه بلوچستان را رقم می‌زند نه زیرساخت ، مشکل عمده بلوچستان زیرساخت و محرومیت نیست، تک فکری نخبگان است.

این فعال اقتصادی تصریح می‌کند: متاسفانه نخبگان ما زمانی که پست‌های مختلف می‌گیرند مسولیت‌ اجتماعی‌شان را به پشت درهای بسته می‌اندازند.

فرشید عیدوزهی معتقد است توسعه بلوچستان مقدور است اما نه با بی برنامگی و عدم وجود تاکتیک مناسب؛ نخبگان ما برنامه توسعه استان را صرفا در حد گپ میدانند و تبدیل این گپ ها به واقعیت نیاز به همفکری و کار تیمی و هم افزایی دارد.

وی تاکید می‌کند:  سیستم اداری و بروکراسی بسیار پیچیده و زمانبراست و هزینه فرصت بسیار زیادی دارد که مانع اصلی توسعه است.

گفت‎وگوی تفصیلی میار جل از نظر می‌گذرد.

 

 

  نواب پوربلوچ 

 

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم