چرایی عدم سرمایه گذاری در چابهار از زبان سفیر ژاپن
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛ سفیر ژاپن طی امروز و روز گذشته در سفرش به چابهار، از ظرفیت های این شهر بندری و علی الخصوص بندر شهید بهشتی و برج کنترل ترافیک بازدید کرد.
کازوتوشی آیکاوا سفیر کشور ژاپن در مصاحبه اختصاصی که با خبرنگار میارجل داشت، از علت عدم سرمایه گذاری در چابهار که کریدور جنوب شرق ایران است، گفت و توضیح داد: ما به دلیل تحریم های سنگین بین المللی علیه ایران نمی توانیم از فرصت خوبی که در چابهار وجود دارد بهره ببریم.
وی ادامه داد: علاقه به سرمایه گذاری در چابهار از سوی ما زیاد است اما همانطور که گفتم تحریم هایی که علیه ایران وجود دارد باید طی توافق هسته ای و برجام برچیده شود تا ما نیز بتوانیم در این بندر سرمایه گذاری کنیم.
وی تاکید کرد که امیدوار است این تحریم ها با انجام توافق هسته ای برداشته شود تا کشورهای زیادی بتوانند از فرصت موجود در چابهار بهره ببرند و با کریدور جنوب شرقی ایران به یکدیگر متصل شوند.

خبرنگار: حنیفه دهقانی
نظرات کاربران