برای نخستین بار «پرورش ماهی در قفس» در دریای عمان کلید خورد
عطاالله رئیسی، مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان: پرورش ماهی در قفس یکی از روشهای پرسود و صنعتی کمهزینه در پرورش آبزیان در آبهای استان سیستان وبلوچستان به شمار میرود که اخیرا این صنعت مهم مورد توجه صیادان و سرمایه گذاران قرار گرفته است.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در مرحله اول بیش از ۵۷ قفس نصب شده که این تعداد به 107 قفس در اسکله رودیک خواهد رسید، گفت: ظرفیت پرورش در این قفس بیش از ۶۰۰ تن خواهد بود.
عطاالله رییسی ادامه داد: آب و هوای بسیار مناسب و شوری آب استاندارد یکی از مزیت های پرورش ماهی در قفس این منطقه نسبت به سایر مناطق می باشد که می تواند باعث افزایش ضریب رشد ماهی و در نهایت سود پرورش دهندگان خواهد شد.
وی ادامه داد: در زمان ماهی ریزی این ماهی در قفس وزن ماهی۳۰ گرم می باشد اما بعد از پنج تا شش ماه نزدیک به یک کیلو گرم خواهد شد که خود نشان از موقعیت بسیار خوب منطقه خواهد بود.
خبرنگار: عبدالقادر شیخ زاده
نظرات کاربران