1405/06/13 06:29
میارجل
اجتماعی ت.ک 1400/10/10 14:51 زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: 814 (0)

بارش بی سابقه باران بعضي از محلات شهر کنارک را زیر آب برد/ مردم و مسئولان شهر درخواست کمک کردند+فیلم

بارش های دو روز اخیر در جنوب بلوچستان بعضی از محله های این شهر را زیر آب برده و خسارت های به شهروندان وارد کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل: بارش شدید باران که از شب گذشته در حال باریدن است در بعضی  از نقاط شهر معابر و محله های از جمله  نظر آباد و سورگ را زیر آب برده و خسارت های به شهروندان وارده کرده و زندگی روزمره مردم مختل شده است.

شهردار کنارک در گفت و گو با خبرنگار میارجل اظهار داشت؛ با توجه به‌ حجم بسیار بالای بارندگی در یک روز اخیر ۱۷۳ میلیمتر باران که در ۲۴ ساعت گذاشته داشتیم و شهر کنارک فاقد سیستم جمع آوری آب های سطحی است و فاضلاب شهر بیش از ۱۲ سال بصورت نیمه تمام متأسفانه مانده است.
درویش بلوچ نیا افزود ؛ از قبل پیش بینی شده بود که ما دچار بحران خواهیم شد علی رغم همه آمادگی ها در مجموعه مدیریت بحران شهرستان کلیه نیروهای انسانی و ماشینی آماده باش بوده متأسفانه حجم بارندگی بیش از انتظار بود علاوه بر معابر شهر متأسفانه خانه های مردم دچار آبگرفتگی شده است و نیازمند کمک های استانی و کشوری هستیم.

 

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم