1405/04/26 17:17
میارجل
ایران زینب کرمی 1403/07/04 12:21 زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: 71 (0)

اداره کل راه آهن استان سیستان و بلوچستان نیاز به پیوند قلب دارد

بررسی های ما نشان داد که سایت های  برخی از ارادرات استان  بیش از یک سال است که هیچ گونه فعالیتی ندارد  و عملا قلب تپنده آن ایستاده و از کار افتاده است .

بررسی های رسانه میارجل از بستر اطلاع رسانی برخی از ادارات کل و دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان دستاورد های جالبی داشت ، در حالی که روابط عمومی ها و سایت ها ، به نوعی قلب تپنده  هر  مجموعه در بحث اطلاع رسانی هستند ، بررسی های ما نشان داد که سایت های  برخی از ارادرات استان  بیش از یک سال است که هیچ گونه فعالیتی ندارد  و عملا قلب تپنده آن ایستاده و از کار افتاده است .

 

به نظر می‌رسد اداره کل راه آهن استان که یکی  از ادارات مهم و حیاتی استان است بیش از یک سال است هیچ خبری در آن بارگزاری نشده است و عملا وجود  ندارد  و  نیاز به پیوند قلب در آن یک نیاز حیاتی است .

 

خبرهای مرتبط

نظرات کاربران

0 نظر
امتیاز خبر:
(0)
دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از ارسال توهین، تبلیغات و اطلاعات شخصی خودداری کنید.
لینک مستقیم