به گزارش پایگاه اطلاعرسانی میار جل؛ غذای محلی انباگ از دیرباز در شهرستان قصرقند طبخ میشود و در بین مردم منطقه طرفداران بسیاری دارد؛ این غذای پرطرفدار محلی از سبزی شنبلیله تهیه میشود که این سبزی در خود قصرقند کشت میشود بطوری که 70 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت این سبزی اختصاص دارد.
این سبزی پس از کشت دوماه طول می کشد تا رسیده و برداشت شود سبزیکاران پس از برداشت آن را در دستههای خوشه چین مرتب کرده و به بازار عرضه میکنند
زنان قصرقندی با هنرمندی خاصی آن را خرد می کنند و پس از چند بار شستشو این سبزی آماده طبخ می شود.
بانوان هنرمند وآشپز قصرقندی با اضافه کردن روغن، گوشت مرغ و ادویه و نمک آن را طبخ میکنند و پس از گذشت یک یا دو ساعت آماده مصرف می شود. در این کلیپ مرحله برداشت گیاه شنبلیله و خرد کردن و طبخ آن به نمایش در آمده است.
امان الله عزیزی