شهروند خبرنگار میار جل گزارشی فرستاده از فروش غذاهای خیابانی و طعم بی‌نظیر آن‌ها که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی سرو می‌شود.

به گزاش پایگاه اطلاع‌رسانی میار جل؛ ایده غذاهای خیابانی در ابتدا بیشتر اقشار کم‌ درآمد جامعه و کارگرهای روزمزد را مورد هدف قرار داده بود اما رفته‌رفته این نوع از غذاها به خاطر لذیذ بودن، صرف زمان بسیار کم برای آماده شدن و درعین ‌حال تازه بودن، توجه افراد زیادی را به خود جلب کرد.

این روزها خوردن غذاهای خیابانی هر کشور برای هر توریستی جالب‌ توجه است چون می‌توان طعم واقعی غذاهای محلی را با قیمتی بسیار مقرون ‌به ‌صرفه‌تر در این مکان‌ها چشید. در ادامه‌ی این مطلب، 10 مورد از بهترین غذاهای خیابانی در سراسر دنیا را که بیشتر در دکه‌ها پخته و عرضه می‌شوند را مرور می‌کنیم تا اگر روزی گذرتان به این کشورها افتاد، به‌طور حتم به‌عنوان تجربه‌ای ناب از سفرتان از این غذاها بچشید.

محمود گرگیج با برگرهای خاصش شهرت جهانی پیدا کرده وی شش سال است که برای مشترهایش از عمان تا امارات وکشورهای اروپایی، برگر نیمه آماده می فرستد.