صفحه اینستاگرامی moslembarakzei_official ویدئویی درباره پخت دیگچه غذای خاص بلوچی منتشر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی میارجل؛  صفحه منتسب به مسلم بارکزهی با انتشار ویدئویی از او در حال پخت و پز، نوشت: دیگچه شبیه تنورچه است فقط گوشت را بجای تنور در دیگ می گذارند.
بعد از زدن ادویه به گوشت آن را داخل دیگی که کف آن چوب های کلفت نخل یا سنگ گذاشتیم ، می گذاریم تا از تماس مستقیم گوشت با کف دیگ جلوگیری شود با این کار از سوختن گوشت جلوگیری می شود.
مقداری آب یا ادویه های استفاده شده شامل آب لیمو فلفل و نمک و ادویه گوشت را اضافه می کنیم تا داخل دیگ بخار ایجاد شود.
سپس در دیگ را محکم می بندیم و گاها از خمیر آرد استفاده می کنیم تا بهار خارج نشود.
دیگ را دو ساعت رو زغال می زاریم تا گوشت خوب پخته شود.